3 juni 2017
12:00

IF Brommapojkarna 3

Referat: Vasalunds IF vit - IF Brommapojkarna 3

Alla spelarna på planen visade direkt att de ville spela bollen. Vasalund hade några snabba killar offensivt som vi hade hyffsad koll på via Joel och Alvin. Ganska tidigt i matchen får vi en frispark runt mittlinjen. Alvin slår den perfekt mellan innerback och ytterback där Fille tog en fin löpning men hans avslut gick i stolpen. Matchen går lite i vågor. När Vasalund får press på oss så får vi det jobbigt och sedan när vi flyttar upp spelet och får press på dem så får de det jobbigt. Yusuf räddar ett friläge och i slutet på halvleken är vi satta under press men det står 0-0 i paus.
Direkt i andra slår Vasalund ett fint inlägg där det blir lite missförstånd mellan Yusuf och Alvin och de kan göra 1-0. Vi kämpar på och skapar flera chanser, bla ett helt öppet mål men deras back hinner ner på mållinjen och räddar Alvins avslut. Vi får inte in bollen och i slutet så sätter de dit 2-0.

I stora drag en jämn match där de är lite mer fysiska än oss och det blir lite avgörande. De vinner fler dueller på mittplanen vilket gör att vi hamnar under press lite oftare än vad de gör. Annars hade vi ett fint passningsspel och det ska vi ta med oss till cupen på tisdag.
Tack till Edvin som hjälpte oss och välkommen tillbaka till Fille. :-)